Avatare Online

Salutare! Nu obisnuiesc sa cer sfruati pe internet, dar..., Statusuri Agatat

Salutare! Nu obisnuiesc sa cer sfruati pe internet, dar...

Statusuri / Statusuri Agatat / Salutare! Nu obisnuiesc sa cer sfruati pe internet, dar... :
Esti un mare cuceritor/o mare cuceritoare? Daca da, impartaseste si cu cei mai putin talentati secretele seductiei!


Salutare! Nu obisnuiesc sa cer sfruati pe internet, dar de aceasta data ma simt depasita, am nevoie de ajutor! An de an, la mare, plec in diferite tari si mereu imi fac multi prieteni, dar si un iubit, asa de vara, de vacanta, de distractie . Am petrecut clipe minunate la mare, dar cine nu se simte perfect acolo insa pentru mine conteaza mult oamenii. Cu toate ca ma intorceam in tara cu ochii inlacrimati de fiecare data, eram fericita ca s-a intamplat si totul ramanea doar o amintire. Anul acesta un anumit baiat mi-a cazut cu tronc si de 3 saptamani, amintirea e inca vie si traieste langa mine zid e zi. De cand am venit, l-am visat de multe ori, ma gandesc numai la el si la faptul ca niciodata n-am cunoscut pe cineva asa, este special, niciodata nu m-am simtit cu capul deasupra norilor pentru un baiat pe care-l cunosc de atat de putin timp, simt ca-l iubesc cu adevarat, ca din stomac vor exploda mii de fluturasi desi il cunosc prea putin. In august, ma voi intoarce in Grecia si am vorbit cu el sa ne intalnim, dar din cauza ca el lucreaza in alta statiune, la un hotel, nu va putea sta mai mult de 2 zile. Simt ca mor fara el, mintea imi spunea sa-l las, dar inima nu-mi da voie! Ajutor, nu-l pot inlocui cu nimeni si nimic, orice as face gandul imi zboara la el am inceput sa invat greaca si sa-mi decorez camera cu poze grecesti am nevoie de un sfat, e dureros sa il stiu atat de departe si sa fiu atat de neputincioasa
Top Avatare


Avatare Online - Bona, Dadaca, Menajera, Ingrijire copii, Ingrijire batrani, Infirmiera, Ajutor scoala, Ingrijire animale (10/10)

Ultimele Avatare


Publicitate
Avatare Online - Ghid Nunta 160x600 (1/1)
Avatare Online - StartGAME 160x600 (1/2)
Utile
Google

10640 avatare
650 statusuri
420 bancuri
YourChoice
Index Anunturi - anunturi gratuite bine indexate in google
Director Web
Copyright © 2008-2019 Avatare Online, All rights reserved.
 
Web Design by YourCHOICE
Filmari Nunti Iasi Ghid nunta Jocuri Anunturi gratuite Citate Celebre Proverbe, zicatori Famous quotes, Folklore vezi toata lista »