Avatare Online

Dr. love un ultim comentariu (foarte pioibsl).cind am..., Statusuri Haioase

Dr. love un ultim comentariu (foarte pioibsl).cind am...

Statusuri / Statusuri Haioase / Dr. love un ultim comentariu (foarte pioibsl).cind am... :
Daca crezi ca esti o persona funny, haioasa, acum ai ocazia sa o demonstrezi. Alege un status din aceasata categorie sau mai bine trimite unul compus de tine!


Dr. love un ultim comentariu (foarte pioibsl).cind am trimis felicitarea baiatului de care imi place am scris ca vreau sa fim prieteni iar el a spus ca se mai gindeste.azi mi-a dat raspunsul.asa cum am stiut sa fie e nu.mia mai scris ca sunt heetra si ca sunt o proasta fiindca il iubesc.pentru mine mia fost picatura asta a umplut paharul.am decis (si mam gindit foarte bine) sa renunt la gindul iubirii pentru el si mam convins de spusele voastre.bine ca n-a fost ceva mai grav.mam convins ca nu poate fi ceva frumos intre noi doi.doar sia batut joc de iubirea mea pentru el.de fapt, in ultima saptamina nu mam gindit deloc la el si nu am simtit ceva pentru el atunci.vreau sai spun dar nu stiu cum.nu pot sai zic pe chat asa ca trebuie ori vocal sai zic ori in scrisoare scrisa de mina.ce sai scriu oare?
Top Avatare


Avatare Online - Portal HelpOnline.ro -  Director Web, Lista Directoare, Scripturi Site, Anunturi, Articole (10/10)

Ultimele Avatare


Publicitate
Avatare Online - Ghid Nunta 160x600 (1/1)
Avatare Online - StartGAME 160x600 (1/2)
Utile
Google

10640 avatare
650 statusuri
420 bancuri
YourChoice
Index Anunturi - anunturi gratuite bine indexate in google
Director Web
Copyright © 2008-2019 Avatare Online, All rights reserved.
 
Web Design by YourCHOICE
Filmari Nunti Iasi Ghid nunta Jocuri Anunturi gratuite Citate Celebre Proverbe, zicatori Famous quotes, Folklore vezi toata lista »