Avatare Online

Raspuns pentru Eliza: Dupa cate vad, la voi in clasa e un..., Statusuri Haioase

Raspuns pentru Eliza: Dupa cate vad, la voi in clasa e un...

Statusuri / Statusuri Haioase / Raspuns pentru Eliza: Dupa cate vad, la voi in clasa e un... :
Daca crezi ca esti o persona funny, haioasa, acum ai ocazia sa o demonstrezi. Alege un status din aceasata categorie sau mai bine trimite unul compus de tine!


Raspuns pentru Eliza: Dupa cate vad, la voi in clasa e un advearat fan club al tuturor fetelor indragostite de el, club din care faci si tu parte. Sunteti si prietene, deci probabil ca faceti front comun si il hartuiti cu insistentele voastre. Ceea ce ma face sa ma gandesc ca poate l-am judecat prea aspru pe tipul asta. Poate ca aroganta este modul lui de a se apara de asalturile voastre. E clar ca el are de unde alege. Fie va avea relatii de scurta durata, daca o fata nu reuseste sa-i mentina interesul, fie va alege pentru o relatie de durata o fata care se distinge de celelalte, prin inteligenta, frumusete, personalitate. Si care in plus il trateaza cu indiferenta, adica nu cade pe spate la vederea lui O fata care isi cunoaste valoarea si nu se lasa asa usor cucerita Crezi ca te distingi de celelalte? Atunci poate ca ai sanse. Daca nu, ma tem ca te va face sa suferi. Spui ca a€śinimii nu-i poti ordonaa€ť. Adevarat, sentimentele pot scapa uneori de sub control dar ce poate controla fiecare sunt propriile actiuni Poti sa incerci sa faci ca prietenele tale, sa incerci sa-l abordezi, dar ma tem ca tot ce va urma iti va lasa un gust amar Te rog ceva: cand postezi, nu mai da nume care pot duce la identificarea persoanelor am sters numele lui si al fostei prietene, am lasat doar initiala unele persoane poate tin la intimitate si ar fi bine sa respectam acest lucru
Top Avatare


Avatare Online - Portal HelpOnline.ro -  Director Web, Lista Directoare, Scripturi Site, Anunturi, Articole (10/10)

Ultimele Avatare


Publicitate
Avatare Online - Ghid Nunta 160x600 (1/1)
Avatare Online - HostGator Hosting 160x600 (1/2)
Utile
Google

10640 avatare
650 statusuri
420 bancuri
YourChoice
Index Anunturi - anunturi gratuite bine indexate in google
Director Web
Copyright © 2008-2019 Avatare Online, All rights reserved.
 
Web Design by YourCHOICE
Filmari Nunti Iasi Ghid nunta Jocuri Anunturi gratuite Citate Celebre Proverbe, zicatori Famous quotes, Folklore vezi toata lista »